Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

19η Διεθνής Συνάντηση του Κινήματος Αλληλεγγύης με την Κούβα στην Ευρώπη - 16-19 Ιουλίου 2020 - Μόσχα, Ρωσία

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ  ΓΙΑ  ΝΟΕΜΒΡΙΟ  2020
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Η Κοινωνία Φιλίας Ρωσία-Κούβα (Sociedad de Amistad Rusia-Cuba, SARC) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 19η Διεθνή Συνάντηση Αλληλεγγύης με την Κούβα των ευρωπαϊκών χωρών, που θα συγκληθεί στις 16 με 19 Ιουλίου του 2020 στην Μόσχα (επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Διεθνούς Συνάντησης).

Το ποσόν συμμετοχής για την εγγραφή στην διεθνή συνάντηση είναι 300 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει:

-
Κατάλυμα σε ξενοδοχείο (3 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο (με πιθανότητα επιπλέον χρέωσης αν είναι μονόκλινο)

-Μετάφραση στις γλώσσες εργασίας της Διεθνούς Συνάντησης (ρωσικά, ισπανικά, αγγλικά)

-Γεύματα κατά τη διάρκεια του φόρουμ (γεύμα στις 17 & 18 Ιουλίου, διάλειμμα για καφέ στις 17 Ιουλίου)

-Πρόγραμμα εκδρομών με μετάφραση στα αγγλικά (νυχτερινή τουριστική ξενάγηση στην πόλη της Μόσχας, Κόκκινη Πλατεία/Τάφος του Άγνωστου Στρατιώτη/Μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου 1941-1945 ή το Κεντρικό Μουσείο της Κοσμοναυτικής).

Είναι δυνατή επίσης η συμμετοχή στην διεθνή συνάντηση χωρίς κατάλυμα (ποσόν εγγραφής 230 ευρώ).

Η δήλωση συμμετοχής στην Εκδήλωση θα πρέπει να γίνει πριν την 1η Μαρτίου του 2020 μέσω του παρακάτω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: forum@roscuba.ru; Επισυνάπτεται επίσης η φόρμα συμπλήρωσης της συμμετοχής στην Διεθνή Συνάντηση. Η πληρωμή για την συμμετοχή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την 1η Μαΐου του 2020 μαζί με τα επιπλέον στοιχεία που θα σταλούν στους συμμετέχοντες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Διεθνή Συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: forum@roscuba.ru ή στο τηλέφωνο +7 (495) 921-21-17.

Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά με υγεία, ευημερία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Θα είναι μεγάλη χαρά να σας δούμε στην Μόσχα τον Ιούλιο του 2020!

Aleksei Mijailovich Lavrov
Πρόεδρος του SARC


Χώρος Διαλόγου ΠΣΧΜ