Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Παιδικός - Eφηβικός Διαγωνισμός «Η ΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα παιδιά των κουβανών που κατοικούν στην Ελλάδα και των Ελλήνων φίλων της Κούβας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ
«Η ΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

2oς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 
Αφιερωμένος στην επέτειο γέννησης του Χοσέ Μαρτί και στη νίκη της 1ης Γενάρη του 1959


Τι πρέπει να γνωρίζετε 

Σκοπός: Διάδοση και γνωριμία με τα πατριωτικά κουβανικά σύμβολα (εθνικά σύμβολα όπως η Σημαία, ο Θυρεός, ο Ύμνος, το Λουλούδι, το Πτηνό, το Δέντρο, καθώς και η Ιστορία και η Γεωγραφία, το περιβάλλον, οι πόλεις και η επαρχία, τα έθιμα και οι κουβανικές παραδόσεις, οι φίλοι κλπ.). 

Τομείς και μορφή: Ζωγραφική, Μουσική, Τραγούδι, Χορός, Ποίηση, Έκθεση, Δοκίμιο, Φωτογραφία, Γαστρονομία, Παιχνίδια, κ.α. Οι εργασίες θα είναι ελεύθερης μορφής και διαστάσεων. 

Συμμετοχή της οικογένειας; Πρόκειται για διαγωνισμό παιδιών και εφήβων, επομένως είναι ένας διαγωνισμός για όλη την οικογένεια. Θα μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια με ζωγραφιές, τραγούδια, χορούς, φωτογραφίες ή άλλα, με πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών και των εφήβων. 

Ημερομηνία αποστολής των εργασιών: μέχρι τις 15 Δεκέμβρη του 2018. Στο προξενείο της Πρεσβείας της Κούβας, στην Αθήνα. Μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και προσωπικά. Εάν για λόγους ανωτέρας βίας, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εργασία μέχρι την ημερομηνία αποστολής, μπορείτε να το κάνετε την ίδια μέρα του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να παρευρεθεί, όμως επιθυμεί να παρουσιάσει τη δουλειά του, θα θεωρηθεί ως κανονική συμμετοχή. Θα παραλάβει δίπλωμα συμμετοχής και θα παρουσιαστεί η εργασία του.

email επικοινωνίας: : consuladogr@embacuba.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Twitter και FB.

28/01/2018

Forum Martiano GR