Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στο Forty Love Padel την Πρωτομαγιά ~ Τρίτη 7 Μαΐου 2024 από τις 12 το πρωί

Στο Forty Love Padel, την Πρωτομαγιά απεργούμε με τον δικό μας τρόπο

Για εμάς η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και αλληλεγγύης και θα την γιορτάσουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 από τις 12 το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Forty Love Padel στο Κορωπί.

Στην εκδήλωση αυτή θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, εκτός από τους αθλητές μας, σπουδαίοι καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χοσέ Μαρτί - Αλληλεγγύη με την Κούβα και άλλες φίλιες συλλογικότητες.

Στην εκδήλωση αυτή τραγουδάμε, συζητάμε και παίζουμε padel, με σκοπό να συνδέσουμε τον αθλητισμό και τους αθλητές του χώρου, με τον πολιτισμό και τους κοινωνικούς αγώνες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Για εμάς, αθλητισμός και πολιτισμός δεν σημαίνουν ατομικισμό, αλλά συλλογικότητα, συντροφικότητα, αλληλεγγύη και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη. Παράλληλα, φέτος μαζεύουμε τρόφιμα, για να ενισχύσουμε το έργο της συλλογικής κουζίνας El Chef, που δραστηριοποιείται στα Εξάρχεια. Και όπως οι ίδιοι λένε «Μαγειρεύουμε συλλογικότητα, σερβίρουμε αλληλεγγύη».

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν βρισκόσασταν κι εσείς κοντά μας, στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Για το Forty Love Padel
Βασίλης Καλογερόπουλος
Τηλ.: 6970 013133

Forum Martiano GR