Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Franco Cavalli: Η ΚΟΥΒΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Η κουβανική αντοχή είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αξιοπρέπειας και δύναμης.

Οι Κουβανοί χρειάζονται όλη μας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές! Εκείνοι δεν σηκώνουν τα χέρια ψηλά, επομένως δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Οι συνεισφορές σας είναι απαραίτητες!

Ανοιχτή Επιστολή προς τους φίλους της Κούβας, του Καθηγητή Franco Cavalli, Πρόεδρου του MediCuba Europa.



Πρόγραμμα #AIM4life

Το πρωτοβάθμιο επίπεδο του κουβανικού συστήματος υγείας αποτελείται από κοινοτικές πολυκλινικές και συμβουλευτικά κέντρα οικογενειακών γιατρών. Διάσπαρτα σε όλη τη χώρα, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος υγείας και αντιμετωπίζουν περίπου το 80% των προβλημάτων υγείας, μαζί με την πραγματοποίηση όλων των δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας. Σήμερα, ο ιατρικός εξοπλισμός στις Δημοτικές Περιοχές Εντατικής (Α.Ι.Μ.), δηλαδή στις μονάδες εντατικής θεραπείας των πολυϊατρείων, είναι απαρχαιωμένος, πολύ φθαρμένος ή δεν βρίσκονται ανταλλακτικά. 

Το MINSAP έχει ζητήσει βοήθεια για την αναζωογόνηση αυτών των μονάδων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει την απόκτηση ιατρικών προμηθειών και ορισμένου εξοπλισμού για τη βελτίωση των υπηρεσιών και την ενίσχυση της φροντίδας του AIM για 26 πολυκλινικές σε 3 κουβανικές επαρχίες: Matanzas, Ciego de Ávila και Villa Clara.

Οι συνεισφορές σας μπορούν να σώσουν ζωές!
Κάντε μια δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό με την αιτιολογία #AIM4life



Forum Martiano GR