Κουβανική Βραδιά Αλληλεγγύης στην ταράτσα της Ετεροτοπίας (Θεσσαλονίκη)


Ελάτε την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην ταράτσα της Ετεροτοπίας για μια Κουβανική Βραδιά Αλληλεγγύης!

Σε μια περίοδο που η Κούβα βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο και ο λαός της πιέζεται από το πολύχρονο εμπάργκο, συζητάμε με μέλη του Πολιτιστικός Σύλλογος "Χοσέ Μαρτί" για τη σημερινή κατάσταση στο νησί, τις δυσκολίες της καθημερινότητας και την αξιοπρέπεια ενός λαού που συνεχίζει να αντιστέκεται.
‼️
Στον χώρο θα υπάρχει κουβανικό μενού, φαγητό & κοκτέιλ οικονομικής ενίσχυσης, με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη της «53ης Ευρωπαϊκής Μπριγάδας Αλληλεγγύης Χοσέ Μαρτί», που θα βρεθεί στην Κούβα 2-16 Αυγούστου, με τη συμμετοχή και μελών του Κοινωνικού Χώρου Ετεροτοπία.
Καλούμε όσες/ους μπορούν να στηρίξουν έμπρακτα την αποστολή, φέρνοτας στον χώρο φαρμακευτικό υλικό. Το υλικό θα συγκεντρωθεί και θα μεταφερθεί στην Κούβα, ως μια πράξη αλληλεγγύης.
Από τη Γάζα και τον Λίβανο, μέχρι την Κούβα και τη Βενεζουέλα, οι λαοί που αντιστέκονται βρίσκονται απέναντι στην ίδια πολιτική: την πολιτική του αποκλεισμού, των πολέμων, του τραμπισμού και του ιμπεριαλισμού.
Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, απαντάμε με αλληλεγγύη, συλλογικότητα και διεθνισμό.
Στηρίζουμε την Κούβα!
Από τη Μεσόγειο και τη Γάζα, ως την Αβάνα, η αλληλεγγύη δεν μπλοκάρεται!
Print Friendly and PDF

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων