Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα - Πακέτο 4 ημερών για τη Πρωτομαγιά στην Κούβα


30 Απριλίου έως τις 2 Μαίου 2020
(Το πρόγραμμα αυτό είναι ανεξάρτητο από το πρόγραμμα της μπριγάδας της 1ης Μάη 2020  και απευθύνεται σε όσους θέλουν να συμμετέχουν μόνο στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς).

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες όλου του κόσμου: 

Το Κεντρικό Συνδικάτο Εργαζομένων Κούβας (CTC) και όλα τα κουβανικά συνδικάτα, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στους πρωτομαγιάτικους εορτασμούς της Κούβας, σε μια ευκαιρία αυθεντικής προβολής του παγκόσμιου προλεταριάτου, που εκφράζει την ικανότητα κινητοποίησής του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 


Γιορτάζουμε αυτήν την Πρωτομαγιά, στα πλαίσια της 61ης επετείου της Νίκης της Επανάστασης, της 60ης επετείου της ίδρυσης του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας των Λαών, της 20ης από την διακήρυξη της έννοιας της Επανάστασης (ομιλία Φιντέλ την Πρωτομαγιά του 2000 ), της 75ης από την ίδρυση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και φυσικά, στα πλαίσια του επάξιου φόρου τιμής στην παρακαταθήκη του Comandante en Jefe Φιντέλ Κάστρο Ρους. 

Αυτό το ραντεβού χαράς και γιορτής θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση της Διεθνούς Συνάντησης Αλληλεγγύης με την Κούβα, από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Μαίου, με στόχο την συνέχιση της καταγγελίας και της απαίτησης να καταργηθεί ο γενοκτόνος, εγκληματικός και άδικος οικονομικός, εμπορικός και χρηματοπιστωτικός αποκλεισμός που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ενάντια στην Κούβα για σχεδόν έξι δεκαετίες. Επίσης, την επιστροφή του εδάφους που κατέχεται παράνομα από την βορειοαμερικανική ναυτική βάση στο Γουαντάναμο, το σταμάτημα της επιθετικής κλιμάκωσης, των μονομερών μέτρων και των ανατρεπτικών ενεργειών ενάντια στην χώρα μας, στόχοι που προωθούνται στα πλαίσια της Διεθνούς Καμπάνιας που απαιτεί Κάτω τα Χέρια από την Κούβα. (#Manos Fuera de Cuba). 

Κατά τον ίδιο τρόπο, θα αποτελέσει καλή ευκαιρία για την ανταλλαγή εμπειριών με τις συνδικαλιστικές, κοινωνικές και αδερφές οργανώσεις που θα μας συντροφέψουν, σχετικά με την κατάσταση που ζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και οι λαοί, δηλώνοντάς τους την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας για την σταθερή δράση υποστήριξης και αλληλεγγύης. Επίσης, θα είναι καλή ευκαιρία να καθορίσουμε τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις που μας επιβάλει η επέκταση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στη διεθνή σημερινή φάση που διανύουμε. 

Μπροστά στην προέλαση της φασιστικής και νεοφιλελεύθερης δεξιάς, μας αντιστοιχεί να οικοδομήσουμε τη συναίνεση στη δράση των πρωταγωνιστών και των ιδεολογικών ρευμάτων που αποτελούμε την κοινωνία των πολιτών για να στηρίξουμε τις διαδικασίες που εκτυλίσσονται στις περιοχές και τις χώρες μας, προς όφελος της Παγκόσμιας Ειρήνης. 

Γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα των Εργαζομένων υψώνοντας τις σημαίες της ενότητας σαν το στρατηγικό όπλο για την διατήρηση των κατακτήσεων του παγκόσμιου συνδικαλιστικού κινήματος, δηλώνοντας της απόρριψή μας στην επιθετική κλιμάκωση της βορειοαμερικανικής κυβέρνησης ενάντια στην Κούβα και άλλους λαούς του κόσμου. 

Οι κουβανοί εργαζόμενοι συμμετέχουμε ενεργά στους οικονομικούς και κοινωνικούς μετασχηματισμούς, με σταθερό στόχο την ισχυροποίηση μιας σοσιαλιστικής, δημοκρατικής ανεξάρτητης, κυρίαρχης, βιώσιμης και με ευημερία κοινωνίας, επαναβεβαιώνοντας την χωρίς όρους υποστήριξή μας στην Επανάσταση, που τόσα δικαιώματα έχει παραχωρήσει στην εργατική τάξη. 

Φίλες και φίλοι του κόσμου: 

Υψώνοντας τις σημαίες της Αλληλεγγύης και του Διεθνισμού που αποτελεί την ρίζα της Σοσιαλιστικής μας Επανάστασης, καλούμε όλες τις οργανώσεις και τους ηγέτες που θέλουν να γνωρίσουν, να στηρίξουν και να αποτελέσουν μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας, να μας συντροφέψουν και να αγωνιστούμε μαζί για έναν καλύτερο κόσμο. 

Ζήτω η 1η του Μάη! 
Ζήτω η Αλληλεγγύη των εργαζομένων!

***
Πρόγραμμα



Ημέρα 1η, Τετάρτη 29 Απριλίου: 

  • Άφιξη στην Κούβα των αντιπροσωπειών. Μεταφορά, άφιξη και δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 2η, Πέμπτη 30 Απριλίου: 
  • 9.30 π.μ. Εγκαίνια σε 7 χώρους δουλειάς ταυτόχρονα, οι οποίοι είναι:
  • Επιστημονικό Συγκρότημα «Φρανκ Παίς»
  • Ειδικό Σχολείο «Αλληλεγγύη με τον Παναμά»
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί
  • Εταιρεία Σιδηρουργίας των Αντιλλών, Χάλυβα
  • Μη κρατικός Συνεταιρισμός Autochap
  • Εταιρεία Πούρων «Ελ Λαγκίτο»
Όλοι είναι χώροι που έχουν διακριθεί πάνω στο αντικείμενό τους, με την επιδίωξη να δείξουμε τον αντίκτυπο του αποκλεισμού στην κάθε έναν ξεχωριστά. 
  • 10.30 π.μ. Βήμα καταγγελίας των εργατών στους χώρους αυτούς - Συζήτηση με τους ξένους αντιπροσώπους
  • 1.30 μ.μ. Γεύμα
  • 03.00 μ.μ Επιστροφή στο ξενοδοχείο
  • Ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 3η, Παρασκευή 1η Μαίου: 
  • 7.00 π.μ Πρωτομαγιάτικη παρέλαση στην Πλατεία της Επανάστασης
  • 10.30 π.μ Πολιτιστική Εκδήλωση Διεθνούς Αλληλεγγύης σε κοινωνική οργάνωση της πρωτεύουσας.
  • 1.30 μ.μ. Γεύμα στον χώρο
  • 3.30 μ.μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
  • Ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4η, Σάββατο 2 Μάιου:
  • 9.30 π.μ Συμμετοχή στην εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Αβάνας. Ολομέλεια της συνεδρίασης με πάνελ πάνω στον αντίκτυπο της επιθετικής κλιμάκωσης των ΗΠΑ προς την Κούβα και αύξηση της ιδεολογικής και πολιτικής υπονόμευσης.
  • 12.30 μ.μ. Γεύμα στο Συνεδριακό Κέντρο
  • 2.00 μ.μ. Επιτροπές Εργασίας στο Συνεδριακό Κέντρο.
  • 6.00 μ.μ. Κλείσιμο της συνάντησης.
  • 8.30 μ.μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 5η, Κυριακή 3 Μαίου 

Αναχώρηση των αντιπροσωπειών. 

Μεταφορά για την αναχώρηση.


Προσφορά τιμών πακέτου

Τιμή ανά άτομο




ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
Vedado Azul
125,00
161
Vedado
233,00
299
Vedado 500 ή Comodoro
243,00
333

Τιμές για επιπλέον διανυκτερεύσεις:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΤΙΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ


ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ

HOTEL
ΔΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
Vedado Azul
13,00
13,00
22,00
31
Vedado
37,00
54,00
50,00
67
Vedado 500 o Comodoro
40,00
63,00
54
75

Παροχές που περιλαμβάνονται στο πακέτο της AMISTUR

4 διανυκτερεύσεις, με δείπνο

3 γεύματα που περιλαμβάνονται στις 3 ημέρες του προγράμματος
Υπηρεσίες εξειδικευμένου ξεναγού
Μεταφορά σε όλες τις εκδηλώσεις του προγράμματος
Πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών (on line)


Συνθήκες και όροι για την χρήση του συστήματος πληρωμής on line

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να το κάνετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί να έχετε πρόσβαση σε Ίντερνετ.
Οι τιμές προσφέρονται σε USD, διεθνές νόμισμα που έχει μικρότερη διακύμανση στην Κούβα.
Δεν θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, θα χρεωθεί στην κάρτα το ακριβές ποσόν.
Η λειτουργία είναι πολύ απλή και εκτελείται μέσω αποστολής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρόσκλησης πληρωμής, όπου εμφανίζεται ένα link που πρέπει να ενεργοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση στην πύλη, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες εκτελείται η πληρωμή. Σε αυτήν την πύλη πρέπει να βάλετε τα στοιχεία της κάρτας που σας ζητούνται, όμως είναι ασφαλής τρόπος. Αυτόματα στην AMISTUR και στον πελάτη θα έρθει e-mail με την απόδειξη πληρωμής.
Για να πραγματοποιήσετε αυτές τις πληρωμές on line μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Π.χ. VISA, MasterCard ή άλλες.
Πριν να σας σταλεί το link με την πρόσκληση πληρωμής, πάντα θα πρέπει να έχει υποδείξει ο πελάτης τον τύπο και το νόμισμα με το οποίο λειτουργεί η κάρτα που θα χρησιμοποιήσει για κάθε συναλλαγή και αν έχει περιορισμούς στη χρήση.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο πελάτης έχει όρια καθημερινής ανάληψης στις κάρτες του. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μπορούμε να στείλουμε τόσες προσκλήσεις πληρωμής για συγκεκριμένα ποσά μεταξύ των δύο μερών, όσων είναι αναγκαίων μέχρι να συμπληρωθεί το τελικό του τιμολογίου. Δηλαδή, η πληρωμή μπορεί να γίνει τμηματικά και σταδιακά αν είναι αναγκαίο.
Το link που θα σας σταλεί στην πρόσκληση πληρωμής έχει ισχύ μόνο 3 ημέρες. Αν παρέλθει αυτό το διάστημα, είναι άχρηστο και η AMISTUR θα πρέπει να σας στείλει εκ νέου την πρόσκληση.
Μόλις εισέλθετε στο Link στην πρόσκληση πληρωμής δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά, δηλαδή, αν μπείτε και δεν πραγματοποιήσετε την πληρωμή, τότε θα πρέπει να σας σταλεί ξανά πρόσκληση πληρωμής για να μπορεί να πραγματοποιηθεί.


Οδηγίες για την πραγματοποίηση της πληρωμής του πακέτου

Η πληρωμή πρέπει να γίνει on line. Αν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με το τουριστικό μας Γραφείο, AMISTUR S.A. 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Εμπορικός Διευθυντής: Mailín Sánchez Maldonado: comercial@amistur.cu


Forum Martiano GR