Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ICAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΤΗΣ 1 ΜΑΙΟΥ 2019

Το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας με τους Λαούς (ICAP) και το Τουριστικό Πρακτορείο Asistur Cuba SA, όπως κάθε χρόνο, καλούν τις φίλες και τους φίλους της Κούβας να συμμετάσχουν στην “14η Διεθνή Μπριγάδα της Πρωτομαγιάς Εθελοντικής Εργασίας και Αλληλεγγύης με την Κούβα”, από 22 Απριλίου έως 5 Μαίου 2019.


Αγαπητέ (ή) φίλε (η)

Το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας με τους Λαούς (ICAP) και το Τουριστικό Πρακτορείο Asistur Cuba SA, όπως κάθε χρόνο, καλούν τις φίλες και τους φίλους της Κούβας να συμμετάσχουν στην “14η Διεθνή Μπριγάδα της Πρωτομαγιάς Εθελοντικής Εργασίας και Αλληλεγγύης με την Κούβα”.

Με την ευκαιρία αυτή, θα συναντηθούμε μεταξύ 22 Απριλίου και 5 Μαΐου 2019. Εκτός από τον εορτασμό μαζί με τον κουβανικό λαό των κατακτήσεων των εργαζομένων του, θα είναι ευνοϊκή στιγμή να σας ενημερώσουμε για το έργο της Κεντρικής Εργαζομένων Κούβας (CTC), που στην 80η επέτειο από την ίδρυση της, θα πραγματοποιήσει το 21 Συνέδριο της.

Το πρόγραμμα στο σύνολο του θα είναι αφιερωμένο στους ήρωες και τους μάρτυρες της διαδικασίας ελευθέρωσης και χειραφέτησης μας, στην 60 επέτειο από τη νίκη της Κουβανικής Επανάστασης. Η μπριγάδα θα διεξαχθεί στις επαρχίες Αβάνα, Αρτεμίσα, Βίγια Κλάρα και Σάνκτι Σπίριτους όπου οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν εθελοντική εργασία, θα επισκεφθούν σημεία ιστορικού, οικονομικού, πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με την σημερινή κατάσταση στη χώρα και θα ανταλλάξουν απόψεις με οργανώσεις της κουβανικής κοινωνίας.

Η παραμονή 14 ημερών θα κοστίσει 551.00 CUC (Κουβανικά Ανταλλάξιμα Πέσος) για κάθε συμμετέχοντα. Από αυτές οι 10 θα είναι στο Διεθνές Καμπαμέντο “Χούλιο Αντόνιο Μέγια” (CIJAM),που βρίσκεται στο Γουαγιαμπάλ, Καϊμίτο, της Επαρχίας Αρτεμίσα, 40 χλ. από την πρωτεύουσα, και 4 σε ένα τουριστικό κέντρο στην επαρχία Σάνκτι Σπίριτους. Περιλαμβάνει διαμονή σε κοινά δωμάτια (μέχρι 8 στο CIJAM και σε δίκλινα ή τρίκλινα σε ξενοδοχεία), πλήρη διατροφή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, μεταφορά στις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Οι επιπλέον νύχτες θα έχουν ένα κόστος 15.00 CUC το άτομο που θα καταβληθεί απευθείας στο CIJAM, όπως και οι προαιρετικές εκδηλώσεις. Δεν θα γίνονται δεκτές επιβεβαιώσεις για λιγότερο από 10 ημέρες διαμονής στη μπριγάδα. Είναι απαραίτητη η ταξιδιωτική ασφάλεια που να καλύπτει τη Κούβα.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μέχρι 29 Μαρτίου 2019, η παρουσία σας θα επιβεβαιωθεί μόλις λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες: Όνομα και Επώνυμο, Χώρα προέλευσης, ημερομηνία, ώρα και αρ. πτήσεων άφιξης και αναχώρησης.

Σε προηγούμενες μπριγάδες, υπήρξε αυξημένη συμμετοχή, γι' αυτό ενημερώνουμε ότι μόλις καλυφθούν οι 220 δυνατότητες στέγασης στο CIJAM, οι νέες επιβεβαιώσεις θα έχουν εναλλακτική διαμονή σε παρόμοιες συνθήκες με το ίδιο κόστος.

Με τη συμμετοχή του, ο μπριγαδίστας δεσμεύεται να συμμορφωθεί με το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί και να διατηρήσει τα κατάλληλα πρότυπα συμπεριφοράς, πειθαρχίας και κοινωνικής συνύπαρξης.

Θα είναι χαρά να σας καλωσορίσουμε στη χώρα μας για να συνεχίσουμε να οικοδομούμε τον άλλο Καλύτερο Κόσμο που Ναι είναι Εφικτός! Σας περιμένουμε.

Αδελφικά,
ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Τις επιβεβαιώσεις συμμετοχής και εγγραφής μπορείτε να στέλνετε:
- Διεύθυνση Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής του ICAP: e-mail: director.alatina@icap.cu με κοινοποίηση στο alatina.csur@icap.cu



Forum Martiano GR