Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο Cubainformacion.Tv στη Χώρα των Βάσκων / Δήλωση του ICAP

Με μεγάλη αγανάκτηση λάβαμε σήμερα την είδηση ​​της ισχυρής  κυβερνοεπίθεσης που είχε στόχο τον ιστότοπο Cubainformacion.tv , επίθεση που αποτελεί  μια σαφή απόδειξη του ενδιαφέροντος των εχθρών της κουβανικής επανάστασης να φιμώσουν το σημαντικό αυτό μέσο που διατηρείτε εδώ και πάνω από δέκα χρόνια  στα κοινωνικά, ενισχύοντας  την αληθινή φωνή της Κούβας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποκαταστήσετε το συντομότερο δυνατόν τη ζημιά από αυτή την θρασύδειλη επίθεση  και θα συνεχίσετε με μεγαλύτερη δύναμη την  διάδοση της κουβανικής πραγματικότητας, με  την δύναμη και το θάρρος που το κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.

Ας αποτελέσουν  αυτές οι γραμμές  καταδίκης αυτής της βίαιης ενέργειας αναγνώριση της σπουδαιότητας της δράσης αλληλεγγύης του Cubainformación.TV  και της κολεχτίβας αυτού του εναλλακτικού μέσου της Χώρας των Βάσκων.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι φίλοι και οι φίλες, όχι μόνο του Κινήματος Αλληλεγγύης με την Κούβα, αλλά και όσοι τους ακολουθούν καθημερινά, θα τους υποστηρίξουν  πεπεισμένοι ότι η αλήθεια πάντα θα ανοίγει δρόμο απέναντι στην παραπληροφόρηση και την συκοφαντία που οι εχθροί επιχειρούν να κατασκευάσουν ενάντια στην Κουβανική Επανάσταση.

Αβάνα, 20 Αυγούστου 2018
60ο έτος της Επανάστασης
Κουβανικό Ινστιτούτο για την Φιλία των Λαών


Forum Martiano GR