Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025

52η Ευρωπαική Μπριγάδα Χοσέ Μαρτί ( 15 έως 30 Ιουλίου 2025) / Πρόγραμμα και κόστος

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου 2025 στις επαρχίες Αρτεμίσα,  Σάνκτι Σπριτους, Βίγια Κλάρα και Αβάνα και θα περιλαμβάνει  15 διανυκτερεύσεις, 11 από αυτές στο Julio Antonio Mella International Camp (CIJAM), που βρίσκεται στον δήμο Καιμίτο, 45 χλμ. από την Αβάνα και 4 διανυκτερεύσεις στο Σάνκτι Σπίριτους.
Το κόστος της διαμονής θα είναι 730,00 ευρώ ανά άτομο εάν ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων είναι μικρότερος των 50 ατόμων. Εάν ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ξεπεράσει τα 50 άτομα, η τιμή του προγράμματος θα είναι 660,00 ευρώ ανά άτομο.
Αυτό περιλαμβάνει διαμονή σε κοινόχρηστα δωμάτια στο CIJAM, δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο, πλήρη διατροφή, μεταφορά από το αεροδρόμιο και μεταφορά σε όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

 Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβληθεί πριν κάνουν την αντίστοιχη πληρωμή. Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου και θα έχουν επιπλέον κόστος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζικό έμβασμα, διαδικτυακή πύλη πληρωμής ή με Visa ή MasterCard, όποτε δεν εκδίδονται από τράπεζες των Η.Π.Α. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ταξιδέψετε με ιατρική ασφάλιση που καλύπτει οποιοδήποτε ιατρικό ζήτημα στην Κούβα. Τα μέλη της ταξιαρχίας που φθάνουν στο CIJAM πριν από τις 15 Ιουλίου 2025 και πηγαίνουν απευθείας στο κάμπινγκ, πρέπει να καταβάλουν επιπλέον χρέωση 15,00 ευρώ ανά διανυκτέρευση για διαμονή και διατροφή.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έως τις 22 Ιουνίου 2025. Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, στείλτε τα ακόλουθα στοιχεία: πλήρες όνομα, αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα, γλώσσες που ομιλούνται, χώρα προέλευσης, οργανισμός που εκπροσωπείτε, περιορισμοί τροφίμων εάν υπάρχουν, ημερομηνία, ώρα και αριθμός πτήσης στην Κούβα, καθώς και ημερομηνία, ώρα και αριθμός πτήσης από την Κούβα προς αναχώρηση: director.europa@icap.cu και amiventas@amistur.cu

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται στην Αβάνα πριν από την έναρξη της ταξιαρχίας θα έχουν εγγυημένη μεταφορά στο CIJAM, το οποίο θα αναχωρήσει από την έδρα της ICAP την Τρίτη, 15 Ιουλίου 2025, στις 17:00. 



Forum Martiano GR