Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2021

ΠΣΧΜ: Να αποσύρει η ελληνική κυβέρνηση την υπογραφή της από την άθλια αντι-Κουβανική ανακοίνωση

Εικόνα
Κάτω τα χέρια από την Κούβα Τέρμα τώρα στον αποκλεισμό Να αποσύρει η ελληνική κυβέρνηση την υπογραφή της από την άθλια αντι-Κουβανική ανακοίνωση Ανακοίνωση/Καταγγελία Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε να συνυπογράψει μέσω του υπουργού εξωτερικών της Ν. Δένδια, ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ  (State Department), μαζί με άλλους 21 παρατρεχάμενους, με την οποία εγκαλούν την κουβανική κυβέρνηση για δήθεν μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων πολιτών της.

ΠΣΧΜ: ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Εικόνα
· Απαιτούμε την άμεση άρση του οικονομικού, εμπορικού και χρηματοπιστωτικού αποκλεισμού κατά της Κούβας. Συνεχίζουμε και στη χώρα μας την πλατιά δράση που σηματοδότησε η καμπάνια #UnBlockCuba, διευρύνοντας τη συσπείρωση περισσότερων δυνάμεων. Συμπαρατασσόμαστε με την συνεχιζόμενη παγκόσμια καμπάνια αλληλεγγύης για την αποστολή υλικής βοήθειας στην Κούβα ως συμβολή στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Ανακοίνωση/Καταγγελία

Μιγκέλ Ντίας Κανέλ: "Η εντολή μάχης δόθηκε, οι επαναστάτες στο δρόμο"

Εικόνα
Ο Πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας και Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κούβας, Μιγκέλ Ντιάς Κανέλ Μπερμούδες, εμφανίστηκε ζωντανά στο εθνικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση στις 4:00 μ.μ. " Θ έλουν να μας προκαλέσουν ασφυξία για να τελειώσουν με την Επανάσταση, αν ανησυχούν για τον λαό, να τερματίσουν τον αποκλεισμό "

Επίσκεψη στην αποστολή των Κουβανών Γιατρών, στο ιατρικό κεντρο Amelia Blanco του Καράκας - [VIDEO]

Εικόνα
  Λαμπρινή Θωμά, The Press Project