Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

60 xρόνια ICAP - Διεθνής Διαδικτυακή Συνάντηση - 17/12/2020

Μετάδοση live - Siempre con Cuba | Facebook

Aφιερωμένη στην 60η επέτειο ίδρυσης του Κουβανικοί Ινστιτούτου για τη Φιλία των Λαών (ICAP) στις 30 Δεκεμβρίου 1960 από τον κομαντάντε Φιντέλ Κάστρο.

Στη συνάντηση θα καταθέσουν  τις αναμνήσεις τους ιδρυτές  και  συναγωνιστές που διηύθυναν  σε διάφορες  φάσεις το Ινστιτούτο, που συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής  αγκαλιάζοντας την φιλία και  περικλείοντας μια ολοκληρωμένη ιστορία αλληλεγγύης με τους λαούς.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τις πλατφόρμες της ICAP "Siempre con Cuba", και θα ξαναζωντανέψει τη σχέση του Κομαντάντε με το ινστιτούτο, προβάλλοντας εικόνες από τις Διεθνείς Συναντήσεις Αλληλεγγύης με την Κούβα.

Θα μεταδοθούν επίσης, μηνύματα φίλων για την 60η επέτειο του ICAP από την Ασία και Ωκεανία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και Καραϊβική.

Παρόντες θα είναι ακόμα, αντιπροσωπείες από τα επαρχιακά τμήματα του ICAP, η αλληλέγγυα συνεργασία φοιτητών από άλλες χώρες, το Διεθνές Κάμπινγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM) του Καιμίτο, το τουριστικό γραφείο του ICAP " AMISTUR" και το "Σπίτι της Φιλίας".

Ο διαδικτυακός εορτασμός της επετείου της ICAP θα περιλαμβάνει μια ξεχωριστή στιγμή αφιερωμένη στη διεθνή μάχη για την απελευθέρωση των πέντε κουβανών ηρώων, και ένας από αυτούς, ο Φερνάντο Γκονζάλες Γιόρτ, σημερινός πρόεδρος της ICAP, θα κάνει μία ειδική παρέμβαση.

Forum Martiano GR