Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η Έκθεση Φωτογραφίας "Με την Κούβα στην Καρδία" στο Ηράκλειο Κρήτης

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 7:30

Έκθεση με θέμα τις «ομορφιές» της Κούβας, με εικόνες από διάφορες τοποθεσίες της χώρας, που αποτυπώθηκαν από τον ερασιτεχνικό φακό του εν ενεργεία συμβούλου και Πρόξενου της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελληνική Δημοκρατία, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του Ηρακλείου. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7:30. Θα παραβρεθούν και θα προλογίσουν η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα Κα Zemlys Maria Domiguez Cortina και ο πρόξενος Κος Jose Oriol Merrero Martines, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Μανόλης Βριθιάς. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 17/10 έως 31/10/ 2019.

«Η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, ο Δήμος Ηρακλείου καθώς και το Μουσείο Φυσικής Ιστορία προσκαλούν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: “Με την Κουβα στην καρδια”. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να συλλάβει αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα, πρόσωπα του πολύχρωμου κόσμου της Καραϊβικής και τα οργιώδη ανάγλυφα τοπία που σχηματίζουν την γεωγραφία στις Δυτικές, Κεντρικές και Ανατολικές επαρχίες του Νησιού, μέσα από το πράσινο και επιβλητικό αγροτικό περιβάλλον των πεδιάδων και των βουνών και μέσα από τον αστικές χρωματιστές δομές των πόλεων και των χωριών.»


Forum Martiano GR